home
 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

 • slides

Café Servaas

27-10-2021
Dankjewel!
Herfstvakantie 2021, het zonnetje schijnt en het lijkt toch alsof we echt bij de laatste mooie terrasdagen van 2021 zijn aanbeland. Ondanks alle tegenvallers kijken wij terug op een mooi zomerseizoen, mede dankzij al die lieve gasten die net als wij ook snakten naar een bruisende zomer vol zon, gezelligheid en menselijk contact. Hiervoor zijn wij jullie hardstikke dankbaar!
Gisteren hebben we met ons vaste team de zomer geevalueerd en vast vooruitgekeken naar de komende periode. De feestdagen komen er alweer aan, en ondanks de recente opmars van het virus gaan wij er vanuit dat we deze dagen dit jaar wél met jullie, onze gasten, mogen vieren. Tevens is er gesproken over het terugkerende Servaas bierdiner, hebben we een eerste succesvol Servaas-schaaktoernooi achter de rug, en doen we, sinds vorige maand, iedere laatste donderdag van de maand onze fanatieke pubquiz!
Daarnaast hebben we met onze keukenbrigade onze menukaart vorige week weer voorzien van nieuwe najaarsgerechten. Onze tweede menu met sharinggerechten vind je nu ook verderop op de kaart. Wat dachten jullie van een heerlijke steak van knolselderij, een mediterraanse Brandade van kabeljauw met scampi of heerlijk, malse varkenswangetjes?
Tot snel!28-04-2021
We mogen weer!
14 oktober 2020 was de laatste dag dat we nog enigzins open waren. Sindsdien zijn er 28 weken, 196 dagen of 4704 uur voorbij gegaan waarin we officieel geen gasten mochten ontvangen!
Gelukkig mochten we onze creativiteit wel kwijt in take-away en bezorging, en mede door de steun van onze lieve gasten konden we ons toch nog een beetje met ons vak bezig houden!

Nu staan aan de vooravond van de heropening. Mét heel veel beperkingen, dat klopt, maar ook met uitzicht dat deze beperkingen binnen afzienbare tijd weer geschrapt zullen worden.

Voor nu zijn we blij dat we weer iets mogen, en zullen we ons best doen om zoveel mogelijk van jullie weer super-gastvrij te mogen ontvangen. We realiseren ons dat we niet aan al jullie wensen kunnen voldoen, maar na 7 maanden 'gesloten' zijn vinden we het allang fijn weer over het terras te mogen flaneren!

Uiteraard gaan we ons inzetten om ons zo goed mogelijk aan de nieuwe regels te houden. We willen tenslotte allemaal dat we zo snel mogelijk weer meer mensen kunnen ontvangen en liefst ook wat ruimer open kunnen zijn. Wij kunnen dit niet alleen, maar doen ook een beroep op onze gasten om ons hier zo goed mogelijk bij te helpen.

We hebben natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen weken, zo vind je ons nieuwe menu vanaf vandaag op de website. Helaas kunnen we de dinerkaart nog niet gebruiken door de beperkte openingstijden, maar ook dit zal hopelijk snel veranderen!

Voor nu kun je reserveren via de website voor een lunch of goede borrel, maar voor een drankje kun je natuurlijk ook gewoon naar ons komen, zo lang er plek is, geen probleem!

Wij hebben er weer heel veel zin in, en hopen op een mooie lange zomer,

Tot Snel,

Team Servaas