Genieten aan de Maas

Café Servaas is al jaren een begrip in Maastricht. Iedereen herinnert zich de Cörverspleinfeesten, de jaarwisseling met uitzicht op de brug en de vele vrijdagavondborrels met collega's en vrienden. 

Sinds juni 2019 bestiert Stefan Hagens deze legendarische plek. Met een voorliefde voor goede bieren en gezelligheid zijn de hoogtijdagen teruggekeerd op het plein. De muziek altijd nèt een tandje harder, de glimlach altijd even breed en creativiteit altijd hoog in het vaandel. 

Het team van Servaas legt de nadruk op sfeer en het gevoel van thuiskomen. Je bent welkom op het zonnige terras aan de Maas om te genieten van een gezellige borrel met vrienden, een heerlijk seizoensgebonden gerecht met bijpassende bieren of simpelweg bijkletsen aan de bar. Wat er ook speelt, bij ons zet je alle zorgen even opzij en ben je thuis.

Het jaar 2020 was voor iedereen een moeilijke tijd. Maandenlang de tap en de deuren dicht terwijl het zonnetje over het lege terras bleef schijnen. Bij Servaas bleven we niet bij de pakken neerzitten. Wij zijn zowel op de wielrenfiets als in de auto door heel Nederland gereden om een klein stukje Servaas bij jullie te bezorgen. Zo waren we misschien wel een beetje uit het oog, maar nooit uit het hart.

Ons hele team kijkt er naar uit iedereen weer te zien en alle verhalen te horen. Onder het genot van een drankje en een lekkere plaat gaan wij voor al onze gasten zorgen. Zien we jullie snel?